Sisällön tarjoaa Blogger.

Tanssiminen on laitonta




Musiikki pauhaa ja tanssijalka alkaa vipattaa. Fiilistely loppuu kuin seinään kun meille ilmoitetaan, että Bomontissa tanssiminen on kielletty. Mitä?!

Muutama vuosi sitten olin mukana Nahkatakkisessa tytössä tanssijana ja nytkin olen tanssipuolella. Kun kuulin, että koreografiat pitää toteuttaa mahdollisimman vähän tanssiaskeleita käyttäen ja sen sijaan tehdään temppuja sekä akrobatiaa (jotka muuten ei kuulu minun vahvuuksiini) ajattelin: “Voi ei.” Noh, temppuhetkistä on selvitty kunnialla ja ne alkaakin jo sujua. Myös Nahkiksessa nähty sivuaskel on kaukana näistä koreografioista. Haastetta on kerrakseen.

Kokonaisuutena Footloose on paljon isompi ja haastavampi kuin Nahkis, mutta porukka on todella innoissaan ja motivoitunut, mikä näkyy harkoissa. Sekä näyttämö- että musapuolen ihmiset ovat tehneet ihan mahtavaa työtä! Asiat alkavat loksahdella kohdalleen ja kokonaisuus hahmottua.

Harkoissa on välillä niin kova tekemisen meininki, että tuntuu meiningin menevän katosta läpi. Kaikilla on aina hauskaa ja toisia tsempataan silloin kun tuntuu ettei suju millään. Tätä porukkaa kannattaa tulla katsomaan KAHDEN KUUKAUDEN PÄÄSTÄ!!

Karoliina Skyttä
tanssija

Ei kommentteja: