Sisällön tarjoaa Blogger.

Tän kaupungin parhaat bileet


Footloosen harjoituskausi on pamahtanut vauhdilla käyntiin, ja kun uudet kappaleet, tanssit ja kohtaukset alkavat pikkuhiljaa tulla tutuiksi, alkaa porukkakin päästä tekemisen vauhtiin. Syksy on mennyt vauhdilla, kun ympärillä on ollut niin uusia kuin ennestään tuttujakin kasvoja. Alkaa jo näyttämään siltä, että tästähän voisi vaikka tullakin taas jotain, mutta senhän näkee vasta myöhemmin.

Uusi teksti, uusi porukka ja uudet kuviot. Teksti alkaa olla monille jo tuttu, ja sen yleensä huomaa siitä, kun ei muista kuin roolihahmojen nimet. Hauskaahan tuo on aina kutsua ihmisiä roolihahmonsa nimellä, mutta myös ihan kätevä tapa peittää omaa huonoa nimimuistia. Tänään täällä kirjoittelee Leevi, joka myös Chuck Cranstonina tullaan tämä vuosi tuntemaan.

Nahkatakkisesta tytöstä ei ole pitkälle päästy. Koulun penkkiä pitäisi kuluttaa, mutta teatterin houkutus vapauttaa minun osaltani taas tavallisilla kursseilla paikan jollekin toiselle innokkaalle opiskelijalle. Monta uutta tuttavuutta on tullut jo tämän syksyn aikana, ja vastahan tässä ollaan aloitettu. Tuttuja on mukana niin musiikkiopistolta, tanssiopistolta kuin Estradin kaikilta linjoilta, ja porukkaan tutustuminen on aina yhtä hauskaa ja palkitsevaa.

Vuosi on edennyt melkoisen hyvin suunnitelmien mukaan, kohta on ensimmäinen puolisko saatu käytyä läpi, ja kappaleetkin alkavat pikkuhiljaa kuulostaa paremmilta. Itse pidän siitä että tiedän mitä tapahtuu, ja siksi olin suorastaan innoissani, kun kuulin, että Chuckin kappale oli ensimmäisten kappaleiden joukossa. Voin näin jälkikäteen sanoa, että en ole ollut yhtä kalpea minkään kappaleen kuuntelemisen jälkeen, sillä kyseinen kappale on “hieman” korkea minulle. Onneksi Lea osaa asiansa ja olemme katsoneet kappaletta jo paljon läpi, selkeä ohjeistus auttaa aina tekemiseen, ja kuulemma puiden työntäminen/hakkaaminen itkien auttaa laulamaan korkealta. Valitettavasti en voi vielä täydellä varmuudella kertoa, toimiiko kyseinen tekniikka, mutta luottoni Leaan on vahva.

Bomont syntyy pala palata, kun uudet kohtaukset selventävät kaikkien näkemystä tulevasta. Kaupungissa on jo jos jonkinmoisia asukkaita, ja odotan innolla, että pääsen näkemään, mitä näytettävää heillä on maailmalle. Footloose tosiaan tarjoaa mahdollisuuden näyttää taitojaan. Bändi on yllättänyt minut joka kerta, ja kun he osaavat kappaleet, niin motivoidun minäkin tekemään enemmän niiden eteen. En kehtaa nimittäin turhaan olla se, joka hidastaa muita.

Koko porukka tuntuu olevan innoissaan, ja se näkyy tekemisessä. Tunnelma on kohonnut syksyn kuluessa kattoon, ja kun sitten päästään suurelle näyttämölle treenaamaan, en epäile hetkeäkään, ettei tunnelma täyttäisi vähintään koko tilaa. Luvassa saattaa hyvinkin olla tän kaupungin parhaat bileet.

Leevi Nikula
Chuck Cranston


Ei kommentteja: